Alle leden van Stormvogels hebben één gezamenlijke passie en dat is korfballen. Misschien sta je er niet altijd bij stil, maar dit gaat niet zonder de inzet van heel veel mensen die voor of achter de schermen als vrijwilliger hun steentje bijdragen. Nu zijn we misschien wel op zoek naar jou?

Korfbalvereniging Stormvogels is op zoek naar een BESTUURSLID – SECRETARIS

Wat zijn de taken van een Bestuurslid Secretaris?

1. Neemt actief deel aan bestuursvergaderingen (1x per maand), notuleert en verzorgt de actiepuntenlijst
  2. Verzamelt centraal de notulen van commissies
  3. Stelt in overleg met de voorzitter de agenda vast en verstuurt de uitnodigingen voor vergaderingen en ALV
  4. Ontvangt en verspreid correspondentie (info mail-account en postbus)
  5. Verzorgt correspondentie vanuit het bestuur
  6. U bent een ambassadeur voor korfbalvereniging Stormvogels binnen en buiten onze vereniging

Impact : bestuursvergadering 1x per maand + overige werkzaamheden 2 uur per week (vrij in te delen)

Als vrijwilliger bent u actief betrokken bij onze vereniging in een enthousiast team van vrijwilligers. Meer weten over deze functie, stuur dan een email naar info@kv-stormvogels.nl of je kunt natuurlijk altijd één van onze vele vrijwilligers aanspreken. Ouders of verzorgers van jeugdleden zijn ook van harte welkom als vrijwilliger van onze vereniging.