KV Stormvogels is met circa 80 tot 100 leden een relatief kleine sportvereniging. Om toch iedereen in Uitgeest en omstreken de mogelijkheid te bieden om iedere week weer lekker te kunnen korfballen, zonder daar grote contributiebijdragen voor te vragen, is KV Stormvogels, evenals de meeste andere (sport)verenigingen, afhankelijk van sponsoren.

Om ervoor te kiezen specifiek KV Stormvogels te sponsoren, zijn meerdere redenen mogelijk. De verbinding met onze gezellige, sportieve vereniging die al sinds 1964 aanwezig is in Uitgeest kan positieve connotaties hebben voor uw bedrijf. Verder belooft de ligging in sportpark de Koog, dat naast de mensen die wekelijks op de korfbal afkomen, ook uw naam ook verspreid kan worden naar anderen die op het sportpark aanwezig zijn voor de andere, omliggende sportverenigingen. Bovendien is het mogelijk dat u doelgroepen bereikt waarvoor dat in eerdere instanties niet gelukt is. Uiteraard is het ook mogelijk dat u KV Stormvogels gewoon een steuntje in de rug wil geven.

Ongeacht de reden, zijn wij als vereniging zeer dankbaar voor alle steun die onze sponsoren en adverteerders over de jaren heen hebben geboden, en wij kijken uit naar nog vele jaren van fijne samenwerking.

KV Stormvogels biedt verscheidene mogelijkheden van sponsoring. Deze omvatten onder andere:

  • Vermeldingen in de kantine
  • Vermeldingen op de website
  • Sponsordoek langs het veld
  • Trainings- of wedstrijdshirtsponsor
  • Club van 50
  • Scorebord, toegangsbord en overige sponsoracties

Vermeldingen in de kantine

Voor, tijdens en na thuiswedstrijden, en op evenementen, staat in onze kantine de Westhoek altijd een televisie aan, waarop standen en uitslagen van onze teams worden weergegeven. Tussen de roulatie van de verschillende overzichten per team, worden ook onze sponsors meegenomen. Uw logo zal dan de hele dag over verschillende tijdsintervallen in de kantine te zien zijn. De kosten voor deze vorm van sponsoring bedragen €30,- per jaar.

Vermelding op de website

Uw bedrijfslogo zal gepresenteerd worden op onze website. Op de homepage staat prominent in beeld een rij aan sponsoren, die elke paar seconden door gewisseld worden. Uw logo zal aan deze roulatie toegevoegd worden. Klikken op uw logo zal direct naar uw eigen website leiden. Bovendien valt de vermelding in de kantine automatisch ook binnen deze sponsoroptie. Voor dit pakket wordt €55,- op jaarbasis in rekening gebracht.

Sponsordoek langs het veld

Rondom de korfbalvelden staat een vaste omheining. Het is mogelijk om op deze omheining een doek op te hangen met reclame voor uw bedrijf. Deze zal in beeld zijn tijdens alle wedstrijden en evenementen van KV Stormvogels, waarmee uw onderneming meer zichtbaarheid wordt geboden. Evenals bij de vermelding op de website, zit ook bij dit pakket de voorgaande sponsoropties inbegrepen (zowel vermelding op website als in de kantine). Deze vorm van sponsoring bedraagt €185,- per jaar, met een minimale looptijd van 3 jaar. De eenmalige kosten die betrokken zijn bij de aanschaf van het doek zijn hier niet bij inbegrepen.

Trainings- of wedstrijdshirts

Het is mogelijk om de wedstrijdshirtsponsor te worden van KV Stormvogels, waarbij uw logo duidelijk op de voorkant van onze shirts geprint wordt. Echter, omdat hier voor verschillende teams en sponsorduren verschillende tarieven gerekend worden, is dit alleen in overleg mogelijk. U wordt hiervoor gerefereerd naar onze e-mailadres, info@kv-stormvogels.nl, waar u meer informatie aan kunt vragen.

Club van 50

Voor de particulieren die geen bedrijf hebben om te adverteren, maar wel aan onze vereniging een financiële bijdrage willen doen, is de Club van 50 misschien een interessantere optie (hoewel het ook mogelijk is voor bedrijven om lid te worden van de Club van 50). Tegenover een bijdrage van minstens €50 per jaar, wordt uw naam weergegeven op een groot bord in onze kantine. Bovendien zijn de leden van de Club van 50 te vinden op de website. Om onze waardering te uiten voor de Club van 50 wordt er wel ieder jaar een sponsoravond georganiseerd, waarbij de leden van de Club van 50 zijn uitgenodigd om in de kantine een drankje te doen!

Scorebord, toegangsbord en overige sponsoracties

Het scorebord en toegangsbord zijn ook te sponsoren, maar ook hiervoor wordt u voor verdere informatie gerefereerd naar ons e-mailadres, info@kv-stormvogels.nl. Ook voor eventuele andere sponsor- of advertentie mogelijkheden kunt u via dit adres contact met ons opnemen.