Aanvang 19:30

Op dinsdag 9 april gaan we een brainstorm organiseren om de basis te leggen voor een nieuw plan over de toekomst van Stormvogels. Hiervoor hebben we een grote groep meedenkers nodig: Junioren en ouders van  jeugdleden zijn ook van harte uitgenodigd!

Oud-landskampioen van KZ/THERMO4U Chris Kaper is uitgenodigd om de brainstormavond te leiden. Als procesbegeleider bij de KNVB heeft hij ervaring om soortgelijke avonden te begeleiden.

Een paar jaar al maken we een substantiële groei door bij de jongste jeugd. Deze groei brengt naast nieuwe spelers ook nieuwe ouders met nieuwe energie en ideeën. Het is van belang om deze nieuwe groep samen met de bestaande vrijwilligers en betrokkenen van Stormvogels te laten komen tijdens de brainstorm. Zo kunnen de oude en nieuwe ideeën aan elkaar verbonden worden om als basis te dienen van een nieuwe verenigingsplan.

Op de brainstormavond zal er de spiegel voorgehouden worden. Gestart zal worden met het beantwoorden van waarom je bij Stormvogels speelt of anders actief bent en ook waar je trots op bent als je aan Stormvogels denkt. Vervolgens zullen we het hebben over de sterke punten van de vereniging en wat er ook verbeterd zou moeten worden. Alle antwoorden op deze vragen worden genoteerd en een ieder mag na de discussies gaan stemmen, zodat bepaald kan worden welke antwoorden het meest door iedereen gedeeld worden. Zo wordt een basis gelegd voor het nieuwe verenigingsplan.