Zoals de meesten misschien wel weten, is KV Stormvogels in 1964 opgericht. Dat betekent dat het inmiddels alweer bijna 60 jaar terug dat onze club opgericht is.
Om een mooie start aan dit jubileumseizoen te geven, wordt op 2 september 2023 voor alle leden, inclusief de club van 50, een barbecue georganiseerd, waarbij ook eventuele aanhang van harte welkom is.
Verder zal ook het het einde van het seizoen, op 22 juni 2024, groots afgesloten worden. De dag zal vol in het teken staan van leuke activiteiten, zoals onder andere een zeskamp en een fantastische feestavond. Wat ons verder te wachten staat, zal later meer informatie over gegeven worden. Wat wel zeker is, is dat dit feest niet gemist mag worden! Dit betekent dan ook dat niet alleen de huidige leden uitgenodigd zullen zijn, maar ook alle oud-leden zijn hier meer dan welkom.