De eerste veldcompetitie van dit seizoen is deze week afgesloten met een ruime overwinning van Stormvogels 3 (ook wel Zondag 1 genoemd in de volksmond). Ook de junioren van de A1 hebben deze week nog wedstrijden gespeeld, terwijl de overige teams vorig weekend de laatste wedstrijden al gespeeld hebben. Enorme felicitaties voor de C1, die met 5 overwinning en 10 punten uit 6 wedstrijden met overtuiging eerste zijn geworden in hun poule, en daarmee het seizoen afsluiten als ware kampioenen! Hopelijk kunnen alle teams in de voetsporen treden van de C1 zodat deze sterke reeks doorgezet kan worden in de zaal.

Zodra het zaalseizoen begint, vinden de thuiswedstrijden van ons Rood-Wit uiteraard weer plaats in sporthal De Zien. De eerste week van het zaalseizoen (namelijk het weekend van 10 t/m 12 november) spelen, met uitzondering van Zondag 1, alle teams uit, maar de week daarna zullen de meeste teams weer schitteren in De Zien! Laten we met z’n allen er weer een mooi seizoen van maken, en zoveel mogelijk punten mee naar huis nemen!

Trainingen in de zaal zullen weer beginnen vanaf de week van 30 oktober t/m 5 november.