Helaas is ons dinsdag jl. het nieuws bereikt dat Andries de Jong senior op 88-jarige leeftijd is overleden.

De familie De Jong kenmerkt zich als een echte korfbalfamilie. Door de kinderen in aanraking gekomen bij Stormvogels liet Andries, beter bekend als meneer De Jong, zich graag zien bij de club. Als supporter van de kinderen, maar ook als vrijwilliger. Het toenmalige clubkrantje “t Stormvogeltje” werd maandelijks voorzien van redactionele stukjes uit zijn hand. Daarnaast was meneer De Jong actief binnen de jeugdcommissie en later als voorzitter van Stormvogels. Kenmerkend voor meneer De Jong was zijn zelf gemaakte paal van hout met originele rieten mand. Deze stond dagelijks te pronken op de Goesinnestraat, waar druk op werd geoefend door de kinderen en hun aanhang.

Onze gedachten gaan uit naar de kinderen en (achter)kleinkinderen van meneer De Jong en we wensen hun heel veel sterkte toe.

Er is gelegenheid om afscheid te nemen van meneer De Jong en de familie te condoleren op maandag 27 november van 19:00 uur tot 20:30 uur in de Afscheidshuiskamer van Lumen uitvaart, Castricummerweg 4 in Uitgeest.