Beste (groot) ouders van (nieuwe) jeugdleden,

Vrijdag 23 november 2018 organiseert K.V. Stormvogels een informatieavond voor ouders van jeugdleden. De presentatie zal beginnen om 19.30 uur en zal gaan ¬†over de structuur van de vereniging, teams en leeftijdscategorie√ęn, trainers, coaches en enkele huishoudelijke mededelingen, onder andere over het vele vrijwilligerswerk wat hier allemaal bij komt kijken.

Aan het einde van de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen. Maar nog belangrijker is dat we ook van jullie informatie krijgen over wat er goed gaat en wat er beter zou kunnen.

Na de presentatie is er nog gelegenheid om gezellig iets te drinken en te kletsen.

Vanaf 19.15 uur zorgen wij dat de koffie klaarstaat, we hopen veel (groot) ouders te zien!

Met vriendelijke groet,
Cees Verduin en Nico Molenaar