Beste Leden,

We gaan weer kerststukjes maken !!

En wel op donderdagavond 6 december en vrijdagavond 7 december, vanaf 19.00 uur in de kantine van KV Stormvogels.

Zin in een avondje creatief bezig zijn? Iedereen is van harte welkom!

En niet alleen voor het maken van de kerststukjes, ook andere hulp is geweldig, zoals ijzerdraadjes knippen, steekschuim snijden e.d. Zaterdagochtend 8 december gaan de jeugdleden samen met de Kerstman de kerststukjes verkopen aan de deuren. Zij ontvangen hier binnenkort een uitnodiging voor vanuit de Jeugd Commissie. Maar zet de datum alvast in de agenda!

Het is altijd een gezellige activiteit en na afloop is er een lekkere lunch in de kantine.

Ook voor de zaterdagochtend, 8 december, kunnen we hulp gebruiken. Vanaf 09.00 uur maken we nog een aantal kerststukjes of voor de begeleiding bij de verkoop van stukjes. Vanaf 11.30 uur gaan we opruimen, ook daar is alle hulp welkom.

Als iemand nog groen in de tuin heeft dat gesnoeid kan worden en dat wij kunnen gebruiken voor de kerststukjes dan horen wij het graag.

Wij hopen dit jaar weer op net zo veel hulp als vorig jaar!!

Als je een kerststukje wilt bestellen, stuur een mailtje naar nanette@baso.nl (eventueel met de voorkeur voor een kleur: goud, zilver of rood) De kosten zijn € 8,- en 2 voor € 15,-. Op zaterdagochtend kan je ook in de kantine een kerststukje komen uitzoeken.

Groetjes, Lenny, Eveline en Nanette