Dinsdag 9 april was er een grote brainstorm sessie onder begeleiding van Chris Kaper. In deze eerste sessie werd gekeken wat het DNA is van Stormvogels. Hierbij werden er drie vragen gesteld, namelijk waar ben je trots op, waar zijn we goed in en wat kunnen we verbeteren.

Uit elke vraag is er een top 3 gekomen door middel van stemmen. In mei zal er een werkgroep bij elkaar komen om deze punten uit te werken. De werkgroep bestaan uit junioren, ouders en senioren leden welk zich vrijwillig hebben opgegeven tijdens deze sessie.

De bijeenkomst van dinsdag 9 april was goed bezocht door alle lagen van de vereniging, we bedanken dan ook alle aanwezigen voor hun input. Uiteraard hopen we dat de leden die bij de eerste sessie niet aanwezig konden zijn wel bij de laatste sessie aanwezig zullen zijn. Zodat de acties die hieruit komen breed gedragen worden.

wordt vervolgt.