Beste leden, ouders en betrokkenen,

Afgelopen 6 april zijn er oefenwedstrijden georganiseerd voor onze jeugdteams. Deze oefenwedstrijden in toernooivorm, zijn naar mijn mening goed verlopen en hebben een positieve vibe gegeven aan de vereniging. Daarom zijn we van plan om het voor de start van het nieuwe seizoen nog een keer te organiseren. Maar nu moet er een datum geprikt worden. De reden dat dit zo vroeg moet gebeuren heeft te maken met het programma van de hockey. Daarom is jullie mening gevraagd over een eventuele datum.

1. Zaterdag 24 augustus
  • Het is het laatste weekend van de vakantie.
  • De week ervoor is de huttenweek.
  • We hebben nog niet getraind i.v.m. de huttenweek
  1. Zondag 25 augustus
  • Dezelfde punten als hierboven, maar dan een dagje extra om bij te komen van de huttenweek
  • Een toernooi op een zondag en komt dat uit voor ouders (gewend aan zaterdag).
  • De volgende dag begint de school weer.
  1. Zaterdag 31 augustus
  • Dit valt gelijktijdig met een groot toernooi in Castricum voor de senioren
  • Kans bestaat dat daardoor veel vrijwilligers niet beschikbaar zijn omdat ze daar willen kijken of aanwezig moeten zijn.
  • Misschien geldt dat ook voor bezoekende teams met coaches
  • We hebben de week ervoor kunnen trainen.
  • Scholen zijn weer begonnen
  1. Zondag 1 september
  • Een toernooi op zondag en komt dat uit voor ouders (gewend aan zaterdag).
  • We hebben de week ervoor kunnen trainen.
  • Meer vrijwilligers beschikbaar, echter heeft de selectie zaterdag al een toernooi gespeeld.
  • Scholen zijn weer begonnen

Onze voorkeur gaat uit naar zaterdag 24 augustus, maar laat mij (Nico) via een privé appje weten als dit echt niet uitkomt.

De opzet van dit toernooi zal iets groter worden met meer teams en dus meer wedstrijden. Dit zal inhouden dat er ook meer vrijwilligers nodig zijn zoals:

• uitleggen en opruimen van de velden
  • scheidsrechters van verschillend niveau en begeleiders hiervan
  • coaches
  • kantinediensten
  • schoonmakers

We hopen dat we op jullie steun kunnen rekenen.

Lenny Klouwen en Nico Molenaar