Dit zaalseizoen is KV Stormvogels weer goed op weg. Waar op het veld een aantal teams nog wat moeite hadden met de draai te vinden, staan in de zaal alle teams op z’n minst respectabel in de middenmoot. Er is echter één team dat er dit seizoen bovenuit springt.

Met maar liefst 20 punten uit 10 wedstrijden, waaronder een aantal zwaarbevochten overwinningen tegen onder andere DTS en Swift, staat KV Stormvogels 2 strak bovenaan in de poule. Met nog twee wedstrijden te gaan, kunnen de andere teams hoogstens nog op een gelijk aantal punten komen. Dit betekent wel dat eerstvolgende wedstrijd zomaar eens het kampioenschap van het tweede in kan luiden. Daarom hebben zij van iedereen jullie steun nodig. Deze heuse kampioenswedstrijd tegen de nummer 3 in de poule, Swift, zal plaatsvinden op zaterdag 9 maart, om 13.10, in onze eigen sporthal De Zien. Zorg dat je erbij bent, en laten we met z’n alle het tweede naar het kampioenschap juichen!

Naast het tweede kan ook de C2, met nog twee wedstrijden te gaan, nog kampioen worden. Eerder op de dag (11.00u) zullen onze strijders het opnemen tegen Vido, uit het noorden van Noord-Holland. De uiteindelijke ontknoping in deze poule zal plaatsvinden op 16 maart, in Krommenie, tegen Furore.

Ervan uitgaande dat het tweede inderdaad kampioen wordt, is er de mogelijkheid om na alle wedstrijden in de kantine te proosten op dit feestje.